Останній дзвінок

На подвір'ї КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" лунає останній дзвінок 2021-2022 навчального року.

Вкотре звучатимуть вірші, пісні й побажання. Але, на жаль, учні їх почують лише онлайн, а дехто ще й далеко від рідного дому.

Так, війна втрутилася в наші плани на майбутнє. Вкотре розкидала українців по світу. Змусила переосмислити наші стосунки з сусідами і зрозуміти, хто нам друг, а хто ворог.

Тепер ми по-новому розуміємо роль освіти в нашому житті. Знання дають нам силу протистояти ворогу, дають нам можливість залишатися Країною Вільних Людей, як би не казився агресор.

Тому ми вдячні всім учасникам освітнього процесу. Ми дякуємо педагогам, які змогли перебудувати навчання за потребами часу і закінчили навчальний рік. Дякуємо дітям, які не лише старанно навчалися, незважаючи на умови, а ще й волонтерили та допомагали батькам. Дякуємо батькам, які рятували дітей - майбутнє України.

Окремі слова для наших випускників. Ми пишаємося вами! Ви найкраще, що є в нашої країни! Ви сильні, розумні, прекрасні! Перед вами складна дорога, але ми впевнені, ви подолаєте всі труднощі. Разом з вашими батьками ми виховували вас українцями. Пам'ятайте про це, де б ви не опинилися. І повертайтеся до нас за будь-якої нагоди. Школа сумуватиме за вами.

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" бажає учням, педагогам та їх батькам гарних канікул, випускникам - нових друзів і можливостей, а всім українцям - перемоги і мирного неба над головою! Віримо, що всі діти України скоро зможуть навчатися у своїх рідних школах під українськими прапорами!

??????????

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com