День цивільного захисту у КЗ "Черкаська санаторна школа ЧОР"

Війна, яку розв'язала росія проти України, поставила українців перед проблемою виживання. Тому знання з цивільного захисту в останні роки є чи не найнеобхіднішими для населення нашої країни.

До Дня цивільного захисту у КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" 10 травня 2023р. було проведено об'єктове тренування за темою «Організація виконання заходів у школі щодо захисту учасників навчально-виховного процесу та збереження матеріальних цінностей від наслідків надзвичайної ситуації в результаті проявів терористичного акту та надзвичайної ситуації».

Тренування пройшло у вигляді квесту. Учні середньої і старшої школи відвідали локації з домедичної підготовки, пожежної та мінної безпеки, засобів індивідуальної безпеки та багато інших.

Для учнів початкових класів працівники Управління ДСНС України у Черкаській області влаштували показ рятувальної техніки, оновили знання дітей про мінну безпеку, а психологи служби привезли і подарували яскравий роздатковий матеріал.

Команди учнів 6 класів у спортивно-прикладних змаганнях порівнювали свої навички з ЦЗ.

Учні 8-11 класів зустрілися з методистами #Навчальнометодичний_центр_цивільного_захисту_та_безпеки_життєдіяльності_Черкаської_області. Інструктори центру провели практичне заняття з домедичної підготовки, під час якого школярі змогли потренуватися накладати турнікети та робити штучне дихання і непрямий масаж серця на тренувальному манекені.

Ми дуже вдячні представникам ДСНС та методистам центру цивільного захисту, за те, що доєдналися до проведення тренінгу! Разом робимо спільну корисну справу.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com