В Україні звучить Останній Дзвоник року

Закінчився 2023-2024 навчальний рік і в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради".

Він був нелегким і, водночас, плідним, різноманітним та творчим. Кожен день у школі дарував учням і педагогам нові знання та цікаві відкриття, хороших друзів та позитивні емоції.

Свято останнього дзвоника зібрало разом учнів і педагогів, друзів закладу, серед яких наші шефи, судді Черкаського обласного апеляційного суду, волонтери та воїни, серед яких батьки наших учнів.

Ми пишаємося нашими випускниками, які, продовжуючи традиції благодійності нашого закладу, ініціювали зробити подарунок ЗСУ - два дрони і РЕБ "Синиця". Щоб придбати таке потрібне на фронті обладнання, були використані кошти, зібрані педагогами та випускниками, і ще частина з Великоднього ярмарку.

Після свята на території пришкільного парку розгорнулися цікаві локації: "Караоке", "Богатирська", "Нація титанів", "Україна - європейська країна", "Майстер Шеф", "Юний кондитер", "Гостинна", "Смачна втіха", "Мальовнича Україна", "Умілі ручки", "Гайда танцювати"," Ерудит". У їхньому створенні нам допомогли наші друзі і колеги з Черкаського вищого професійного училища, патріотичний музей АТО Олексія Святенка, представники 118 бригади ТрО, ГО "Наш батальйон" і Центр операторів роботизованих систем "Січ".

Учнів початкової школи розважали аніматор клуба "Baby-star". Також ми вдячні суддям Черкаського апеляційного суду за кошти на оновлення спортивного інвентарю.

Під час війни дорослі роблять усе можливе, щоб діти могли безпечно навчатися і рости. Сподіваємося, що наші учні матимуть мирні канікули, які дозволять їм набратися сил повернутися до навчання.

Дякуємо воїнам ЗСУ за захист!

Дякуємо ППО забезпечене небо!

Пам’ятаємо про героїв, які віддали свої життя за нашу землю, за нас із вами!

Слава Україні!

Героям Слава!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com