4 червня у пришкільному таборі "Здоров'я" мав назву День цікавих подій

Традиційно він почався жвавою руханкою. А потім мешканці табору проходили розважально - анімаційний квест від Совенят з різноманітними станціями: спортивна, дослідна, розмальовування гіпсових фігурок, відвідування загадок, складання великого пазлу, козацька, "Швирялки" тощо. Яскраво завершили квест киданням фарбами холі.

На занятті з української мови у клубі " Українською говорити - модно" діти ІV загону виконували інтерактивні завдання: " Склади слово", " Назви слово за першим складом", "Читаємо слова", " Підбери предмет" .

Діти працювали у групах, виконуючи завдання «Склади власну історію».

Кожна група отримала набір карток з різноманітними емоджі, з яких вони складали коротку розповідь про перший день в таборі.

Не менш важливими і цікавими є заняття з іноземних мов. Сьогодні діти насолоджувалися грою під час зустрічі на тему “I like to play all day!” А ще вчителі англійської мови перенесли діток на сонячний, яскравий пляж, де вони змогли побудувати власний “Sandcastle” і продемонстрували свої знання англійської складанням пазлів “Rest on the beach”

Педагог - організатор Капля Валентина провела для дітей вікторину з правил дорожнього руху "Будь обережним на дорозі"

Свою роботу продовжують пізнавальні та творчі гуртки.

Серед них: "Орігамі, "Паперопластика ",

"Витинанка ", "Креативне малювання ", "Фантазія ", "Українська народна іграшка "

"Ерудит ", "Дитяча філармонія", "Промені сонця", "Давайте жити дружно", "Говорити українською - модно ", "Fun games" та "Fun animals".

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com