Тиждень канікул

А ви знаєте, що відбувається в школі, коли на дворі канікули? Більшість учнів і їх батьків упевнені, що в цей час школа зачинена, а вчителі, як і учні, відпочивають від навчання. Відкриємо секрет: на канікулах педагоги перетворюються на учнів і старанно опановують нові форми і методи роботи, нові напрямки в педагогіці, проводять різноманітні тренінги і майстер-класи.

 

Осінні канікули в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради проходять насичено, цікаво і з великою користю. Попри звичайну рутинну роботу з документацією, плануванням і заповненням журналів, активно працювала «Школа молодого вихователя», де молоді педагоги мали змогу повчитися майстерності у більш досвідчених колег. 
Також на канікулах відбувся психолого-педагогічний семінар «Компетентність – ключ до оновлення змісту освіти», під час якого педагоги отримали чергову порцію корисних порад від психолога. 

 

Важлива подія, що підсумовує навчальну чверть – педагогічна рада. Восени вона була присвячена результатам медичного огляду учнів школи. Після педради відбулося практичне заняття з надання долікарської допомоги, яке провела педіатр школи. Були підняті актуальні питання першої допомоги під час освітнього процесу і вдома. 
Наші молоді спеціалісти-робототехніки встигають не лише підкорювати нові висоти. Вони щедро діляться з колегами набутим за минулий рік досвідом. Так, цього разу до них у гості завітали педагоги з Драбівського району і були вражені почутим і побаченим.

 

За чаюванням в компанії однодумців приємно обмінятися досвідом та відкриттями. Саме так пройшов методичний семінар – творче кафе «Тайм-менеджмент та ресурси для підвищення ефективності уроку». Учителі поділилися педагогічними новинками і цікавинками, які економлять час на уроці і мотивують учнів до навчання. 

 

А вихователі вкотре довели свою креативність і відкритість до нового під час аукціону творчих ідей «Пріоритети сучасної моральності – загальнолюдські гуманістичні цінності. Виховання дітей на шляху створення НУШ». Тренінги, майстер-класи, інтерактивні вправи – ось неповний перелік ідей, представлених вихователями школи. 
Вмотивовані, натхненні, націлені на успішну роботу, педагоги готові розпочати другу навчальну чверть. Черкаська санаторна радо зустріне своїх учнів, які після відпочинку з новими силами повернуться до навчання.

 

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com