Школа радо відкриває двері

Яскравим птахом промайнуло літо. Воно було різне, спекотне й дощове, насичене пригодами і затишним відпочинком. А тим часом наша Черкаська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради теж не байдикувала. Вона оновилася, помолодшала і вже готова зустріти своїх галасливих мешканців. Їх чекають багато сюрпризів і цікавих новинок.
З першого кроку відвідувачі школи потрапляють до сонячної країни. Сонце вітає своїми промінчиками, щойно ви ступаєте на територію школи. Відчуття святковості підтримує і яскравий український орнамент на внутрішній стороні шкільної огорожі. 
Для непосид учителі молодшої школи та вихователі намалювали на асфальті кілька ігрових зон. Класики, числовий равлик і кольорові кола допоможуть цікаво провести час в очікуванні уроків. Яскраві кольори і кумедна форма заохочують розважитися не лише дітей, а й дорослих. Перед центральним входом з'явився величезний годинник. Він нагадує сонькам, що до школи треба з’явитися не пізніше, ніж о 8.15.
Родзинкою ігрових зон стала чарівна змійка у вестибюлі, яка допоможе першачкам, а, може, й декому зі старших учнів, пригадати українську абетку. 
Найсерйозніших змін зазнали цього літа дитячі туалети і кабінети водолікування.  Тепер вони, яскраві та сучасні, з нетерпінням чекають маленьких відвідувачів. 
А для навчання, наряду з іншими приміщеннями, вже готовий кабінет фізики з новим обладнанням і комп'ютерним забезпеченням до мультимедійного комплексу. Так само встановлюються і дообладнуються мультимедійні комплекси у кабінетах української мови, історії та географії. 
І як не згадати наших найменших, першачків, які вперше йдуть до школи. Їм наша особлива увага. Адже це вже вдруге, як до шкіл прийшли діти, що навчатимуться за новою програмою і новою системою. Наша школа готова до викликів часу. Готові класи. Готові вчителі.
Тож колектив Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради вітає учнів та їх батьків з початком нового навчального року. 
Бажаємо сил, натхнення і старанності у навчанні!
 

 

 

 

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com