Тиждень іноземної мови

Щоб краще розуміти роль і місце України у світі, маленькі українці вивчають іноземні мови. Зараз в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" вивчаються дві мови міжнародного спілкування - англійська та німецька. 

З 8 по 12 лютого в закладі відбувся тиждень іноземної мови.

Його темою була "School life". Тиждень почався відео-презентацією "Our school is our life", а також шкільним інтерв'ю, в якому взяли участь учні 5-9 класів, "Why do you study?" 

Для молодших школярів відбувся Конкурс розмальовок "English ABC" та Калейдоскоп загадок. Учні 3-4 класів створили альманах "School timetable". П'ятикласники погралися в казкових героїв "Morchenhelden in der Schule". А 6 класи очікував брейн-ринг "We know English". На перервах всі бажаючі могли прослухати музичні композиції з "Music Fest "Love is". А в п'ятницю, 12 лютого, напередодні дня святого Валентина, 7-10 класи взяли участь в привітанні від амурів "The angels of love".

Так, через гру, традиції різних країн та життєві ситуації учні оволодівають іноземними мовами. Такий підхід у навчанні дає змогу не лише розширювати світогляд юних громадян України, а й допомагає виховувати в них любов до власної країни, бажання зробити її сильною та заможною.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com