1 вересня 2021-2022 н.р.

От і в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" теж зранку 1 вересня поспішають наші сонечка, великі і малі. Хтось уперше переступить поріг школи. У когось попереду щасливі шкільні роки, навчання і дружба. А для когось цей рік стане останнім роком дитинства й зі школи вийдуть уже дорослі громадяни України, в яких попереду найцікавіша мандрівка під назвою Життя.

Вересень. Стежка до школи.

Дзвонить веселий дзвінок.

І через луг, через поле

Сонце спішить на урок.

А зараз школа святкує. Зранку на шкільному плацу відбулася "Зустріч друзів". Ми раді були вітати заступника голови Черкаської обласної адміністрації Кошову Л.M. та начальника Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Данилевського В.В.

А потім - уже традиційний квест. У цьому році він має символічну назву "Україні - 30". Тому сьогоднішні локації нашого квесту були присвячені дню народження нашої держави. Серед них були "Українці - співуча нація", "Богатирська", "Мить - і світлина", "Українські народні ігри", "Майстри України", "Квіти України", "Україна - європейська країна", "Смачна втіха", "Гайда танцювати", "Читай, думай, відгадуй", "Сторінками історії України".

Таке розмаїття локацій на будь-який смак створене, щоб учні могли повторити вивчене за минулі роки, розширити свої знання про нашу державу і похвалитися своїми сильними рисами.

Окремо дякуємо нашим сусідам і добрим друзям - державному закладу "Черкаське вище професійне училище" за участь у наших квестах і цікаві локації.

Після проходження квесту кожен клас отримає солодкі призи і рухається до класу на Перший урок. А перші класи розважаються з аніматорами з Черкаського лялькового театру. Святковий день закінчується святковим обідом із морозивом.

Свято відбулося! Тепер з новими силами за роботу!

Вітаємо з новим навчальним роком! Бажаємо всім учасником навчального процесу здоров'я, наполегливості у навчанні і розуміння.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com