День українського козацтва

14 жовтня - особливе свято для українців. В цей день ми відзначаємо чотири події: День захисника України, День українського козацтва, День створення УПА і День Покрови Пресвятої Богородиці.

Ніхто не здолає твій дух і свободу

Козацькому роду тримать булави,

Міцній, Україно, для щастя народу!

Для вірних нащадків на славу живи!

У КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" до цього знакового свята учні та вихователі 7 класів створили виховний захід-зустріч друзів "На захисті України".

Традиційно учні школи вшановують захисників і захисниць України, а також згадують загиблих за її свободу. І сьогодні у нас в гостях наші давні друзі - представники Черкаського крайового козацтва. Серед них крайовий отаман черкаського обласного крайового товариства українського козацтва Чепелуха В.Г., його заступник Сандига Л.В. учасники бойових Чепелуха Олександр і Чепурний Валерій.

Вони подарували учням нашої школи серію патріотичних книг та журналів а у відповідь отримали квіти і нашу вдячність за захист нашої держави. А волонтер і учасник бойових дій Олександр Кутній передасть воїнам у зоні ООС подарунки до свята, що їх ми закупили на благодійні кошти.

У КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" прекрасно розуміють, що патріотичне виховання - основна складова у формуванні відповідального громадянина, тому приділяють особливу увагу цьому процесу.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com