Святковий концерт з нагоди ювілею школи

Яскравим закінченням ювілею КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" став святковий концерт.

На ньому були присутні наші давні друзі і гості. Серед них Стеценко А.І., голова обласного комітету профспілки працівників освіти, Федорченко Г.П., член Президії Обкому профспілки, голова міського комітету профспілки працівників освіти, Каденко С.С., заступник голови міського комітету профспілки працівників освіти, Шевченко Т.О. головний спеціаліст управління освіти Черкаської обласної держадміністрації, Чепелуха В.Г., крайовий отаман Черкаського обласного крайового товариства українського козацтва та Кутній О.В., учасник АТО член громадської організації "Черкаський союз учасників АТО".

Гості прийшли не з пустими руками. Подарунками до свята стали Почесні грамоти членам колективу школи, Подяка від воїнів в зоні ООС за благодійну допомогу воїнам. Радісним сюрпризом стали кошти на завершення класу СТЕМ-освіти від депутата облради Данилевського В.В.

Ще одним подарунком став виступ випускниці нашої школи Лихолай Катерини, а зараз випускниці Черкаського музичного коледжу. Проникливі слова і пісня у її виконанні торкнулися сердець усіх присутніх.

На завершення свята глядачів об'єднала пісня "Сім'я", яка вже стала символом нашої школи. Саме в такі емоційні моменти розумієш, що, незважаючи на вік, наш заклад упевнено рухається у майбутнє. Керовані чудовим директором, з талановитим, творчим колективом, усебічною підтримкою батьків і вірних друзів ми здолаємо будь-які перепони, які ставить перед нами сучасність. Уперед, рідна школо! До нових звершень!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com