Наша підтримка – запорука Перемоги

Коли в країні війна, кожен українець усвідомлює своє місце у боротьбі з ворогом. Кожен оцінює свій внесок у спільну перемогу.

Ти, головне, повертайся додому,

Врешті знімай запилюжені берці

І вчися наново жити потому

З перепрошитою вірою в серці…

Знайшлася робота і для юних патріотів. Волонтерський проект „Наша підтримка – запорука Перемоги“ надає можливість дітям долучитися до моральної підтримки поранених воїнів, які перебувають на реабілітації у закладах охорони здоров’я.

Учні та педагоги КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" мають багаторічний досвід волонтерської діяльності. Тому із завзяттям приєдналися до важливої місії. 27 травня учні школи відвідали КЗ „Черкаський обласний госпіталь для інвалідів війни“ Черкаської обласної ради. Школярі висловили пораненим героям усю свою любов і вдячність за захист і безпеку. Діти вручили захисникам виготовлені власноруч обереги, малюнки та різноманітні ласощі.

Як передати словами відчуття дітей, коли вони бачать, як притуляє до серця поранений воїн створений їхніми руками малюнок, ? Саме в такі моменти відбувається справжнє єднання народу. Тут і зараз учні отримали справжній урок патріотизму, відчули свою силу и відповідальність за долю України.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com