Похід без походу

Традиційно у вересні в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" відбувається весела подія - учні випускних класів, а саме 4х, 9х та 11 вирушають у "Похід без походу".

Цього року, враховуючи певні обставини, у пришкільному парку зібралися збірна команда дев'ятих класів, десятого та одинадцятого.

Учителі фізкультури підготували для учасників нові конкурси. Тому 10 та 11 класники не могли похвалитися своїм досвідом попередніх років. Проте всі присутні отримали величезне задоволення, як від участі в естафеті, так і від уболівання за улюблені команди.

Переможцем стала команда 11 класу, як найбільш досвічена. Друге місце вибороли новачки - дев'ятикласники. Третє - посів 10 клас.

Зазвичай після змагань команди чекає духмяна пшоняна каша, яку батьки зготували б на вогнищах. Але і цьогорічна каша, яку з любов'ю приготували шкільні кухарі, також гарно смакувала після розваг на свіжому повітрі.

Дощовий вересень спробував було завадити перебігу змагань, але зглянувася над учнями, що скучили за рухом і командною грою. Легенький дощик, що вже розпочинався, раптом передумав псувати нашу зустріч і обминув шкільний парк стороною.

Очне навчання набирає обертів. Учні із задоволенням відновлюють свої навички спілкування в реалі. Завдяки воїнам ЗСУ робота шкіл повертається до нормального ритму. Тож бажаємо всім успіхів, перемоги і миру в Україні!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com