Ярмарок

З початком навчального року КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" активно включається у благодійну діяльність.

16 вересня відбувся перший у цьому навчальному році благодійний ярмарок. Здавалося, ворог зрозумів, що юні патріоти розпочинають активну допомогу ЗСУ, і перед самим заходом відбулися аж дві повітряні тривоги підряд.

Але ми були готові до різного перебігу подій. Тому захід відбувся швидко, насичено і яскраво. Навіть сонце визирнуло з-за багатоденних дощових хмар, щоб схвально подивитися на школярів і осяяти їх своїми теплими променями.

Під час ярмарку було зібрано рекордну суму - 68 540 грн. Вона дасть нам можливість взяти участь у кількох волонтерських проектах. На День захисників і захисниць України ми долучимося до збору коштів на 20 дронів для ЗСУ. Ми внесемо свою частку в роботу волонтерів Черкаського крайового козацтва на чолі з В.Г.Чепелухою та О.Святенка. Продовжимо відвідувати поранених в Черкаському госпіталі.

Ми щиро вдячні всім учасникам ярмарку: учням, батькам, педагогам, медикам, технічному персоналу школи. Сьогодні всі вони проявили громадянську позицію, підтримавши своїми коштами, своїми вміннями, своєю небайдужістю воїнів ЗСУ. Адже завдяки нашим захисникам ми можемо в нашому місті надавати притулок постраждалим від війни і мирно навчатися та працювати заради майбутнього України.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com