День учителя

Переддень Дня учителя зусиллями учнів та організаторів наповнився любов'ю до України і вдячністю до ЗСУ та вчителів, які змогли вкласти в своїх учнів ці почуття.

Я пишаюся своєю роботою!

Я пишаюся своїми колегами!

Я пишаюся своїми учнями!

Я пишаюся тим, що я українка!

Я пишаюся тим, що я українець!

??????????

Саме так почувалися сьогодні педагоги КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради". Попри дві тревоги, учні влаштували нам справжнє свято патріотизму.

З гордістю ми сприйняли звістку, що 8А клас перерахував кошти на дрони для ЗСУ. Їхні слова "Дякуємо вчителям за навчання! Дякуємо ЗСУ за захист нашої України! Мріємо про перемогу!" стали найкращим свідченням того, що ми на правильному шляху у вихованні громадян України.

Кожна перерва сьогодні стала гімном учительській праці саме українських педагогів. Поруч з віршами і піснями про школу і щасливе дитинство майорів синьо-жовтий прапор, а серце розривала вдячність до наших воїнів за можливість учитися в Україні українською мовою під українським прапором. В очах усіх присутніх стояли сльози жалю і вдячності, болю і любові.

Ми вдячні за цей вибух емоцій нашим юним патріотам і артистам. А також їхнім керівникам і натхненникам - Вікторії та Юрію Матвієнкам, Любові Будник, Оксані Півторак, Валентині Боровик, Миколі Малігонову.

Вітаємо всіх учителів України з прийдешнім професійним святом, бажаємо наснаги і творчості, сил і здоров'я працювати для наближення нашої Перемоги.

Дякуємо ЗСУ!

Слава Україні!

Героям Слава!

????????????????????

Відео з вітаннями для вчителів:

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com