14 жовтня - особливе свято

14 жовтня - особливе свято. День захисників і захисниць України, День Українського козацтва, Покров Пресвятої Богородиці, День створення Української повстанської армії.

Так історично склалося, що українці мусять захищатися від скаженого сусіда. Тому в нашій культурі особливе місце займають воїни, їхні родини і, власне, весь народ України.

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" вітає всіх українців з цим світлим і, водночас, трагічним святом новим відео, яке створили педагоги нашої школи.

Наш заклад відомий патріотичним вихованням молоді та своєю благодійністю. Тому с особливою гордістю колектив школи сприйняв нагородження нашого директора, Людмили Шарапи, почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "За сприяння війську".

Напередодні свята учні, батьки та педагоги школи відправили на фронт чергову порцію подарунків - солодощів, листів та листівок з побажаннями нашим воїнам. Щирі дитячі емоції захисникам України повезли наші давні друзі з Черкаського крайового козацтва на чолі з В.Чепелухою.

Щоб учні відчули атмосферу свята, шкільні майстрині створили патріотичну фотозону та фотоколаж з дитячих малюнків.

Ми вітаємо всіх захисників і захисниць України, які щодня роблять неймовірне та боряться за нашу з вами перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Дякуємо, підтримуємо та міцно обіймаємо!

Молимось за вас, воїни і воїтельки України!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

??????????

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com