Майстер-клас "Перевернутий урок"

Учитель не лише навчає, але й навчається сам протягом життя. ХХІ століття вимагає від учителів нових підходів до вирішення проблем, нових методів роботи.

Тому сьогодні в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" пройшов майстер-клас "Перевернутий урок", який провела учитель Оксана Єрцова. Ця модель навчання не лише допомагає учню бути більш залученим у навчальний процес, а й прекрасно вписується в парадигму НУШ.

Під час майстер-класу вчителі спробували себе одночасно і в ролі учнів, і в ролі вчителів. Синхронізували роботу обох півкуль мозку з вправою "Зеркальне малювання". Познайомилися з давньогрецьким героєм Гераклом, поміркували, навіщо і як саме вшановують героїв у нас час, спробували створити шедевр, присвячений подвигам героя.

Важливою складовою майстер-класу стало практичне застосування теоретичних знань про особливості методики в 5 класах. Адже серед компетентностей учителя невід'ємною частиною є методична майстерніть, тобто рівень володіння прийомами та методами навчання.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com