Проєкт “Flowers4school“

В Україні стартував благодійний освітній проєкт “Flowers4school“, спрямований на озеленення українських шкіл квітами.

Всеукраїнський благодійний проєкт проводиться за ініціативи асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Провайдером в Україні є найбільший інтернет-магазин «Florium».

«Квітковий рай біля кожного освітнього закладу» з таким гаслом в Україні запущений Всеукраїнський благодійний освітній проєкт #flowers4shool, який спрямований на озеленення українських шкіл. Ініціювали її підприємці від асоціації квіткових виробників із України та Нідерландів.

Головна місія проєкту – ознайомити дітей зі світом квітів та за їхньою допомогою висадити цибулинки на території своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка цибулин тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже, що садівництво – це весела і потрібна справа, яка розвиває любов до землі нашої Батьківщини.

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" дякує організаторам за надану можливість долучитися до акції.

Заповнивши заявку на сайті https://www.flowers4school.com, ми отримали велику кількість тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів, які весною прикрасять наш заклад.

Учні школи висадили на шкільних клумбах цибулинни тюльпанів і нарцисів, крокусів і гіпцинтів, лілій та алліумів, мускарів і хіонодокс. Для багатьох стало відкриттям таке розмаїття видів. Непомітно для всіх учасників акція перетворилася на захоплюючий урок біології.

Окрема подяка організаторам проєкту, директору підприємства Florium Петру Тоненчуку, директору Української школи Джерело в м. Амстердам, Віталію Тоненчуку та підприємцям з Нідерландів за чудову можливість створити красу у такий нелегкий час.

Ми переконані, що квіти від голландських друзів стануть символом НОВОГО життя у ВІЛЬНІЙ УКРАЇНІ!

Все буде Україна!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com