Учні та педагоги привітали захисників концертом

Чим діти можуть привітати воїнів у день ЗСУ? Наприклад, поїхати до них з концертом!

Учні та педагоги КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" та інших закладів обласної комунальної власності вирішили віддячити нашим захисникам і привітати їх концертом. До привітань приєдналася заступник начальника управління освіти й науки Черкаської обласної адміністрації Оксана Сімушина.

Кожному захиснику школярі вручили подарунки: обереги та листи подяки виготовлені учнями нашої школи та інших закладів обласної комунальної власності.

Воїни-фронтовики, що перебувають на реабілітації в нашому місті, найбільше зраділи саме щирим дитячим пісням і танцям. Адже вони так скучили за своїми родинами й мирним життям. Тому вояки так гаряче зустрічали юних артистів, з таким задоволенням проводять у нашій школі уроки патріотизму

Командиру частини на знак вдячності та перемоги діти подарували ляльку-мотанку, яку назвали "Непереможна Україна" а також альбом що ілюструє наш спільний рух до Перемоги.

У відповідь командир передав для шкільного музею картину "Незламна Україна".

Крім того відбулося знайомство з волонтерською спільнотою 115 гімназії міста Кривий Ріг і було досягнуто згоди щодо дружби та співпраці між нашими закладами.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com