Зимові канікули в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" розпочалися педрадою

На педраді колектив школи підсумував роботу за півріччя та обговорив виклики, які поставив перед педагогами 2022 рік, розглянув стан викладання англійської мови та способи убезпечити свій психологічний та фізичний стан під час війни.

Через ракетні обстріли підводити підсумки І семестру довелося в укритті, ще й при вимкненому світлі. До нас приєднався Валерій Данилевський, начальник управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації.

Першим подарунком, який передав педагогам пан Валерій, стала золота медаль Чотирнадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті». Вона проходила в листопаді і наш заклад виборов перемогу в номінації "Сучасний заклад освіти — територія збереження та зміцнення здоров'я".

Другим подарунком стали Почесні грамоти від Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністра за волонтерську діяльність педагогам-організаторам та керівникам гуртків, які підготували учнів до виступів перед бійцями ЗСУ, що знаходяться на ротації, та перед пораненими в госпіталі.

Третім подарунком стали хромбуки, що їх передано в області за підтримки Google та Юнеско. Пан Валерій урочисто вручив їх нашим педагогам. Сучасні девайси забезпечать безперервність роботи вчителів.

Педрада в укритті показала, що колектив КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" згуртований і готовий наполегливо працювати для нашої спільної Перемоги.

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Героям Слава! ??

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com