Освітяни працюють над самовдосконаленням

З початком канікул приходить час для навчання педагогів КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради".

Незважаючи на повітряні тривоги, ворожі ракети й вимкнення світла, вони продовжують свою роботу і цим вносять свою частку в спільну Перемогу.

Цього разу низку зимових семінарів і тренінгів для педагогів розпочали вихователі. Сьогодні, 30 грудня, відбувся тренінг "Організація виховної роботи в умовах Нової української школи", який підготувала і провела вихователь Ольга Фесенко разом з колегами. Метою заходу стало опанування педагогами школи інновацій у сфері освіти України, вдосконалення особистого педагогічного інструментарію в умовах реалізації Концепції Нової української школи, мотивування педагогів до самоосвіти, самореалізації та самовдосконалення.

Під час тренінгу вихователі проаналізували особливості виховної роботи НУШ і чим вона відрізняється від старшої школи, з'ясували, як відбувається адаптація першокласників у Новій українській школі, опанували деякі нові прийоми згуртування дитячого колективу.

Педагоги КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної" усвідомлюють свою місію - не лише дати освіту маленьким українцям, а й зберегти дитяче здоров'я. Бо це майбутнє нашої держави. Тому вчителі й вихователі закладу, попри загрози й виклики сьогодення, наполегливо працюють над саморозвитком та постійно вдосконалюються професійно.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com