Практичне заняття "Ефективні антистресові техніки в умовах війни"

Зараз кожний українець вчиться жити по-іншому: бути настільки сильним, що сам про ту силу в собі не знає. В умовах війни ми повинні навчитися відновлювати себе, щоб потім ми змогли відновити країну.

Педагогам потрібно піклуватися про себе, щоб бути опорою нашим дітям, щоб мати сили молитися за Україну, наших воїнів, чоловіків, синів, близьких і дорогих людей. Саме з метою навчити педагогів самовідновленню практичний психолог КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" Світлана Левчук провела практичне заняття "Ефективні антистресові техніки в умовах війни" з учителями та вихователями закладу.

Його метою було освоєння ефективних способів зняття внутрішньої напруги, прийомів саморегуляції, технік заспокоєння; вироблення індивідуальних навичок подолання негативних наслідків стресу та допомоги людям, які зазнали стресової ситуації.

Педагоги оволоділи диханням за техніками "Квадрат", "Долонька" та "Ліфт". Створили власну казку про Курочку Рябу та ніндзю під час казкотерапії. Розмалювали свої долоньки на арт-терапії. Активно розім'ялися під руханку пса Патрона. Спробували на собі техніку заземлення "5,4,3,2,1"

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com