Уроки Справедливості

Суд, Феміда, правосуддя, закон… Такими поняттями сьогодні оперували учні 3-4 класів КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради".

Не варто лякатися! У нас все добре! Просто до нас завітали гості: суддя Черкаського окружного адміністративного суду #Валентина_Орленко та завідувач сектору по забезпеченню роботи керівника апарату суду #Любов_Сіволдаєва.У рамках реалізації грантового проєкту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки програми USAID «Нове правосуддя» они провели Урок Справедливості, під час якого і прозвучали ці серйозні слова.

Під час зустрічі школярі дізналися, хто така Феміда і чому в неї зав'язані очі. Розібралися, хто такі судді, які їх обов'язки і хто може стати суддею. Спробували винести вирок у справі "Кінь проти Хом'яка". І навіть приміряли справжню суддівську мантію! Бонусом за активність і знання стали солодкі призи.

Зустріч з представниками суду дозволить учням нашої школи краще розуміти принципи роботи судової системи, допоможе виховувати свідомих громадян, що поважають закон.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com