Масниця в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради"

Зима 2023 року добігає до свого кінця. В повітрі вже пахне весною. Воєнною весною. Але всі наші зусилля й сподівання - на Перемогу!

Тож сьогодні в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" наперекір тривогам і зусиллям ворога відбудеться спалення Морени, яка символізує зиму, життєві негаразди і, віднедавна, війну.

Сподіваємося, що символічне спалення опудала і весняні розваги, нагадають дітям про мирне життя та веселі пустощі. Нададуть їм почуття опори й допоможуть пережити стрес. Адже, коли діти почуваються радісними й щасливими, в них зміцнюється імунітет, покращується фізичний стан.

А ще це привід влаштувати благодійний ярмарок і допомогти нашим бійцям на фронті. КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" славиться своїми благодійними традиціями. І благодійні ярмарки серед них займають провідне місце. Саме вони збирають найбільше коштів, які ми передаємо волонтерам, або вносимо свою частку на купівлю пристроїв та ґаджетів для ЗСУ.

Сьогоднішній ярмарок показав що українці, як ніколи рішучі, налаштовані на перемогу і дружно працюють задля допомоги ЗСУ. Про це говорять зібрані на сьогоднішньому ярмарку 90 тис. гривень, з яких

25 тис. вже передано на системи Starlink для потреб Черкаської ТрО. Кошти, що залишилися, також будуть використані для потреб наших захисників.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com