День подяки

Одним із найвизначніших днів навчального року в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" є День подяки.

Він завершує навчальний рік і підводить підсумки спільної роботи учнів, педагогів і батьків. У цей день ми дякуємо всім, хто був із нами протягом цього року. У навчанні, у творчості, у благодійності.

Ми - українці,велика родина,

Кожен із нас - то є брат і сестра.

Наша сім'я - неподільна, єдина,

Повна надії, любові й добра!

Але цього року героями свята стали наші захисники і волонтери. Серед них Стуженко Анатолій Ілліч, полковник, команлир бригали територіальної оборони в Черкаській області; Веретільник Олег Антонович, начальник Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; Козлов Владислав Ігорович, командир взводу охорони та оборони; Святенко Олексій Вікторович, волонтер, очільник патріотичного музею; Магеррамов Валерій Файкович, полковий отаман Черкаського крайового товариства українського козацтва, Щербатюк Яна Василівна, волонтерка громадської організації «Наш батальйон»; Ірина Аплат, волонтерка громадської організації «Наш батальйон»; представники особового складу Головного Центру підготовки особового складу Державної Прикордонної Служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Саме для цих людей сьогодні співали, танцювали, декламували вірші юні артисти. Їм наші найкращі побажання і слова вдячності. Директор школи Людмила Шарапа, нагородила шановних гостей і друзів нашого закладу почесними грамотами шкільної адміністрації і передала благодійні кошти на найнагальніші потреби для бійців ЗСУ Анатолію Стуженку та Олексію Святенку. Тож присутні в залі батьки на власні очі побачили, як витрачаються зібрані гроші. Вони теж сьогодні отримали грамоти від адміністрації закладу за активну допомогу і громадянську позицію.

Святковий концерт об'єднав таланти учнів різних вікових категорій і педагогів. Найбільшим сюрпризом став виступ нашої випускниці Катерини Лихолай, яка порадувала присутніх не лише потужним вокалом, а й власною піснею.

Ми вдячні нашим педагогам - Любові Будник, Юрію Матвієнку та Валентині Каплі - за феєрверк емоцій, які глядачі отримали під час концерту. Присутні в залі відчули і сум за полеглими героями, і гордість за Україну та українців, і вдячність до ЗСУ, і впевненість у нашій перемозі. Великою мірою в такому емоційному розмаїтті була заслуга наших ведучих. Четвірка випускників продемонструвала духовну спорідненість з іншими артистами, проникливо готуючи глядачів до кожного виступу.

Окрасою концерту стали хореографічні композиції, які створили учні разом зі своїми керівниками - Валентиною Боровик і Оксаною Півторак. Як завжди, порадували наші вокалісти разом з Олександром Бужиним. У їхньому виконанні звучали ліричні й бадьорі пісні, що супроводжувалися бурхливими оплесками вдячних глядачів. Приємно бачити, як розвиваються юні таланти і з кожним виступом росте їхня майстерність.

Завершуючи навчальний рік, КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" продовжує вносити свою долю в нашу спільну перемогу. Новий день принесе нові добрі справи. Головне, триматися разом, однією міцною родиною!

Слава Україні!

Героям Слава!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com