День захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей у 2022-2023 роках українські діти відзначають в умовах війни та ракетних обстрілів. Тим сильнішою є їхня вдячність до ЗСУ, тим сильнішим є прагнення до перемоги й миру.

У КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" до свята для учнів 1-6 класів відбувся невеликий захід "Ми діти сильної країни - України!". Привітати школярів подарунками завітали гості: Сергій Свєрчков, заступник голови Черкаської обласної адміністрації; Юрій Сіренко, голова Апеляційного суду Черкаської області; Оксана Карпенко, суддя-спікер Апеляційного суду Черкаської області; Олена Овчаренко, головний спеціаліст інклюзивної, позашкільної та виховної роботи Управління освіти і науки Черкаської обласної адміністрації.

Адміністрацією закладу сьогодні були відзначені найталановитіші учні школи в номінаціях "Золотий голос" та "Юний аматор сцени", переможці конкурсів та олімпіад різних рівнів. Їм вручили грамоти і солодкі подарунки.

Також відбувся конкурс української коси, під час якого дівчатка хизувалися своїми зачісками, створеними разом із мамами та бабусями.

Після урочистостей всі класи розташувалися в шкільному парку на пікнік. На них чекала смачна каша, морозиво і ласощі від торгової марки "Жайвір".

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com