Останній дзвінок

У КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" продзвенів останній у 2022-2023 році дзвінок.

Усміхається весело червень,

Бо скінчилась навчання пора,

І зібралась на дзвоник останній вся весела шкільна дітвора.

 Наш заклад був одним з небагатьох, які весь рік працювали в очному форматі. За цей рік ми разом пережили багато радощів та печалей. Тому так важко розлучатися на літо з учнями, тим більше - з нашими випускниками.

Провести наших найстарших учнів і побажати їм удачі на майбутнє прийшли гості: Данилевський Валерій Вікторович - начальник Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації; Сімушіна Оксана Іванівна - заступник начальника Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації; Яковенко Сергій Григорович - майор, начальник артилерії 118 бригади.

Разом з директором Людмилою Шарапою гості вручили Похвальні листи і нагороди нашим найкращим учням. Представники випускних класів випустили білих голубів, як символ наших мрій про мир в Україні. Щоб дорога в майбутнє була щасливою, мами випускників обсипали їх житом і створили коридор з рушників. А шкільні співаки й танцюристи надали прощальній зустрічі особливої емоційності.

Продовжилося свято квест-марафоном "Незламна Україна". Учнів чекали цікаві завдання й розваги на локаціях "Смачна втіха", "Гайда танцювати", "Реактивний рух", "Мальовнича Україна", "Українці - співуча нація", "Богатирська", "Караоке", "Українські народні ігри", "Поетична Україн", "Майстри України", "Україна - європейська країна". Нагородою за проходження квесту стали солодкі призи.

Ми вдячні нашим сусідам, ДНЗ "Черкаське вище професійне училище", за участь у нашому святі і цікаві майстер-класи. Дякуємо рганізаторам Юрію Матвієнку та Валентині Каплі, хореографам Валентині Боровик і Оксана Півторак за чудові виступи юних артистів. Дякуємо педагогам, які підготували і провели квест. Дякуємо батькам за підтримку і розуміння, а учням - за наполегливе навчання.

Колектив КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" бажає своїм учням і батькам здоров'я, мирного неба над головою і рідної землі під ногами. Хай літо принесе всім гарний відпочинок і найкращі враження! Бажаємо випускникам удачі при вступі в омріяний навчальний заклад. Віримо, що скоро ми зустрінемося в мирній Україні! До зустрічі в новому навчальному році!

Слава Україні!

Героям Слава!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com