Учні 8-В класу долучилися до IV Національного Антибулінгового уроку

Сьогодні учні 8-В класу КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" разом із практичним психологом Світланою Левчук долучилися до IV Національного Антибулінгового уроку.

Під час уроку учні актуалізували свої знання: що називають булінгом або цькуванням; чим булінг відрізняється від конфлікту; які бувають види булінгу; хто є учасниками булінгу; яка роль спостерігачів у цьому процесі; що робити, коли ти є свідком булінгу; що робити, коли ситуація булінгу трапилася з тобою; як реагувати на цькування.

Дякуємо ГО #НеЦькуй за розробки до уроку. Учні працювали в мікрогрупах виконуючи вправу "Яким буває булінг", самі придумували ситуації до кожного виду булінгу та розігрували сценки, а інші учасники відгадували про який вид цькування йде мова. Учням було цікаво виконання інтерактивної вправи про види булінгу.

Переглянувши відеоролик, здобувачі освіти ознайомилися з правилами кібербезпеки. Восьмикласники успішно пройшли інтерактивну вікторину, граючи в кахут. В кінці уроку учасники поділилися своїми враженнями.

Техніки, запропоновані ГО #НеЦькуй практичний психолог буде використовувати у подальшій роботі з учнями.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com