День народження школи

У 2023 році КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" відзначає свій 62 день народження.

На жаль, війна завадила нам відсвяткувати по-справжньому, щедро і весело. Учні, батьки та педагоги закладу вирішили, що буде набагато доречніше використати шкільне свято з виховною і благодійною метою.

У школі від початку війни працював музей-кімната, присвячений АТО. А сьогодні наші гості, серед яких воїни 118 бригади ТрО, представники Головного Центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України, батьки наших учнів та наші випускники, які служать в ЗСУ, були присутні на відкритті кімнати - музею "Нація нескорених. Це з пам'яті не стерти!".

Екскурсію музеєм провели учні 6В класу разом з учителем історії Світланою Архангельською, яка була серед творців музею. Тут знайшли відображення страшні події початку вторгнення 24 лютого 2022 року та історія протистояння українців ворожій навалі. Наші втрати і успіхи ЗСУ, наші прагнення й надії.

Після відкриття музею розпочалася друга, не менш важлива, подія - Третій благодійний аукціон. Учні, батьки й педагоги розмальовували артефакти війни, готували витвори мистецтва, щоб на отримані кошти мати змогу продовжити допомагати нашим Збройним Силам. Наші незмінні ведучі Микола Малігонов і Яна Галущенко за допомогою хлопців з 9А класу представляли лоти яскраво і емоційно.

За результатами аукціону було зібрано 114 тисяч гривень. А це значить, що наша школа не лише навчає, а й виховує громадян України, активно долучається до нашої спільної перемоги. Дякуємо всім, хто взяв участь в аукціоні в якості автора робіт чи покупця!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com