Осінні канікули в КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" почалися педрадою

Були розглянуті наступні питання:

1. "Сколіоз- справжне лихо сучасної цивілізації: шляхи вирішення проблем?" Доповідач - заступник директора з медичної частини Бондаренко Т.Є

2. Підсумки поглибленого медичного огляду вихованців санаторної школи. Доповідач - педіатр Сагайдак Л.М.

3. Правова культура - один із аспектів формування соціально-адаптованої особистості. Доповідачі - Широкопояс Н.В., Левчук С.М.

4. Стан викладання трудового навчання і обслуговуючої праці. Доповідач - заступник директора з навчальної частини Куценко A.C.

5. Формування предметних та наскрізних компетенцій на уроках української мови. Доповідач - заступник директора з навчальної роботи Фарисей О.В.

6. Про підсумки класно-узагальнюючого моніторингу в 5 класі та наскрізних компетенцій та рівень адаптації до навчання в основній школі. Доповідачі - заступник директора з навчальної роботи Фарисей О.В., психолог Левчук С.М.

7. Стан виконання варіативної частини навчального плану. Доповідач - заступник директора з навчальної роботи Куценко А.С.

8. Реалізація компстентнісного підходу в рамках освітніх галузей «Соціальна і здоров'язбережна" (стан викладання основ здоров'я). Доповідачі - заступники директора з навчальної частини Шпира Н.В., Фарисей О.В.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com