«Знання англійської - дорога в успішне майбутнє»

«Знання англійської - дорога в успішне майбутнє» - тема семінару-презентації до якої долучились вчителі кафедри англійської мови нашої школи.

Зустріч, що організована комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Черкаської міської ради, для вчителів англійської мови закладів загальної середньої освіти пройшла в стінах Обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка.

Вчителі школи та їхні колеги мали можливість ознайомитись з літературою із фонду бібліотеки «Книги англійською: для навчання та корисного дозвілля».

Спілкування з Валерієм Михайловичем Кикотем було провідною частиною відвіданого семінару. Кикоть Валерій Михайлович вродженець с. Червона Слобода Черкаського району, український поет, перекладач, прозаїк, публіцист, перекладознавець, доктор філологічних наук, доцент кафедри теорії та практики перекладу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, член Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України. Він, цікавий та творчий, є автором 13 книг, художніх і публіцистичних публікацій в українській та зарубіжній періодиці має понад 100 наукових праць у галузі перекладознавства ознайомив слухачів із своїми доробками, що представлені в бібліотеці та поділився цікавими фактами зі свого насиченого життя. Перекладає з англійської, переважно класиків американської поезії, заохочує вчителів та студентів до свідомого читання.

Бібліотека пропонує сучасні та класичні літературні твори вітчизняних та закордонних авторів. Безсумнівно, головною метою цього заходу є залучення викладачів до популяризації читання серед своїх учнів. Читаюча молодь - ось наша мета в умовах сьогодення.

https://www.facebook.com/symonenkolib

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067010281197

https://www.facebook.com/valeriy.kykot

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com