Російсько-українська війна зафарбувала кінець лютого в Україні чорним кольором

Але наші воїни мужньо тримають оборону на фронті. А в тилу кожен українець в міру сил долучається до допомоги ЗСУ. Волонтерством, благодійністю, донатами.

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" не припиняє традиції благодійності та патріотичного виховання. Тому сьогодні для батьків наших учнів вдруге відбувся захід-реквієм «Моя Україна - вільна і непереможна» в пам'ять про загиблих, скалічених і знедолених під час цієї війни. Вхід був вільний, але вітався посильний донат на допомогу ЗСУ. Усього зібрали більше 16 тисяч грн.

Юні артисти дуже хвилюватися, адже сьогодні вони виступали перед своїми батьками. Проте, надлишок емоцій лише посилив враження від виступів. І тата й мами, дідусі й бабусі в залі так само схвильовано співпереживали разом зі своїми дітьми і пишалися ними.

Дуже важливо у темні часи мати однодумців, належати до однієї спільноти, в якій ти почуваєшся безпечно, у членах якої ти впевнений. Такою спільнотою є наша шкільна родина, такою є українська нація.

Від усього серця дякуємо воїнам і волонтерам, які наближають нашу Перемогу! Дякуємо учням та їх батькам за небайдужість і невтомну підтримку наших захисників!

Віримо в Перемогу!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Героям Слава!

💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com