День знань

Дзень-дзелень, - дзвінок співає!

Здрастуй, осінь золота.

Знов до школи поспішає

Бешкетлива дітвора!

Незчулися, як пролетіло літо. Позаду яскраві враження, чудовий відпочинок, радісна безтурботність. Прийшов час повертатися до навчання. Сонце ще не готове зустріти осінь і тепло посміхається учням і їхнім батькам.

Зранку вся країна охоплена хвилюванням, адже цьогорічне 1 вересня – незвичайне свято. Уперше до школи йдуть “нушенята” – першокласники Нової української школи. Уся увага сьогодні на них.

 

От і в Черкаській загальноосвітній санаторій школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради радо зустрічають першачків. Свято першого дзвоника знову зібрало в стінах школи всіх її вихованців і друзів.

Святкове дійство починається на плацу школи вітанням нових членів нашої шкільної родини – першокласників. За багаторічною традицією випускники школи звертаються до них з привітним словом і невеликими пам’ятними подарунками. Кожен клас отримує смачнющий коровай і на врожай гарних оцінок на дітей ллється дощ із ярої пшениці.

Наступний етап свята – квест для першачків “Знайомство зі школою”. Другокласники з аніматорами радіють початку нового навчального року на шкільному палацу. Для учнів інших класів учителі приготували незвичайний Перший урок. Ігри, конкурси, вікторини, змагання допоможуть дітям переконатися, що без знань в сучасному світі успіху не досягнеш, і надихнуть їх бути успішними, прагнути саморозвитку.

Тож побажаємо нашим учням успіхів у навчанні, учителям – натхнення й наснаги, а батькам – радості від здобутків дітей!

 

 

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com