День народження!

Санаторна школа – світ дитячих мрій.
Привела стежина нас в родинний дім.
Санаторна школо, дякую тобі
за усе найкраще у моїм житті.

Щороку 21 жовтня Черкаська загальноосвітня санаторна школи-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради святкує свій день народження. Наша школа – поважна пані. Їй уже виповнилося 57. Багато пережила, багато перебачила, багато юних громадян випустила у широкий світ. 
Щоранку світить теплими цегляними стінами крізь гілля дерев, радо вітаючи своїх учнів. Тепла, красива, рідна.
ЧЕРКАСЬКА САНАТОРНА - це не просто школа. 

 

ЧЕРКАСЬКА САНАТОРНА – це лікування і навчання, це затишок і чуйність працівників, це благодійність і допомога, це юні таланти і робототехніка, це традиції і перемоги. 
День народження школи було вирішено відзначити 26 жовтня, в останній день навчання перед осінніми канікулами. Урочистою лінійкою учні привітали свою школу і побажали їй багато років плідної праці. Після лінійки відбулася зворушлива акція «Обійми рідну школу!». Ланцюжок з дитячих і дорослих рук охопив стару будівлю в спробі передати їй хоча б частку тої вдячності, яку ми всі відчуваємо до нашої школи. 

 

І ось, нарешті, ключова подія свята – благодійний ярмарок. У Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів вже стали традиційними благодійні ярмарки і концерти. Кожен учень школи знає, що всі смаколики, які приготують його мама або бабуся, перетворяться на фрукти для онкохворих дітей, ліки для дітей-інвалідів, канцтовари для учнів шкіл на лінії розмежування або на тепловізор для бійців ЗСУ. 

 

Сьогоднішній ярмарок перший в новому навчальному році, він відкриває сезон благодійності. Отримані кошти в розмірі 34 000 грн. плануємо витратити на допомогу нашому випускнику, який потребує негайної реабілітації, дітям шкіл на лінії розмежування та на потреби бійців у зоні ООС.
Відшуміло свято, пустіють шкільні коридори, учні розбігаються на канікули. Але вже призначені зустрічі, вибудована безліч планів – шкільне життя триває.

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com