Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи закладів освіти Черкаського району

У Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ Черкаської обласної ради завжди раді гостям. Сьогоднішній день не став виключенням. 
4 грудня ми приймали гостей – заступників директорів з виховної роботи закладів освіти Черкаського району. 
Семінар-практикум розпочався з вітального слова директора та екскурсії по школі. Гості відвідали спортивну залу, басейн, лікувальний корпус. Особливий інтерес викликав кабінет робототехніки та музей учасників АТО. Після екскурсії учасників семінару чекали в актовій залі юні таланти з «Візитівкою школи «Школа гармонії, добра і здоров'я».

 

Розважальна частина закінчилася, прийшов час активної роботи. Плідна праця почалася із знайомства з методичною роботою школи. Але родзинкою семінару став аукціон педагогічних ідей «Пріоритет сучасної моральності – загальнолюдські гуманістичні цінності: виховання дітей на шляху створення нової української школи».
Після цілком заслуженої перерви на каву заступники директорів долучилися до Новорічного майстер-класу. 

 

Насичений день добігає кінця, підведено підсумки семінару. Роз’їжджаються гості, сповнені вражень і нової інформації, згадуючи привітні, теплі стіни. Школа-інтернат повертається до звичайного ритму життя. Але вона завжди відкрита до нового і завжди готова поділитися своїми надбаннями.

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com