Зустріч випускників

Школа учить нас багатьом речам. Читати й писати, дружити й любити, відстоювати свою позицію і розкривати свої таланти. Тому так важливо прийти до своїх витоків, пройти коридорами, де бігав малим, побачитися з однокласниками і педагогами.
Щороку, в першу п’ятницю лютого Черкаська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради зустрічає своїх випускників. 
Увечері школа наповнюється збудженим галасом старих друзів. Скрізь лунають здивовані і радісні вигуки, що переходять в дружні обійми та поцілунки.
Звичайно, який вечір зустрічі випускників без шкільного концерту. Без вітального слова директора Людмили Володимирівни. На одній сцені зійшлися теперішні учні, вчителі і випускники. Особливої уваги заслужив виступ наших любих артистів – тепер уже студентів Черкаського музичного коледжу Катерини Лихолай та Дмитра Зозулі.   Ми уважно стежимо за їх професійним зростанням і не сумніваємося, що скоро вони прославлять Україну.
Після концерту настає час для задушевної бесіди по класах. Ллється неспішна розмова, педагоги та учні діляться спогадами, просять один в одного поради. Треба встигнути наговоритися на цілий рік, аж до наступної зустрічі.
Шкільна родина – друга сім'я. Тут завжди поділяться порадою, теплим словом, досвідом. До нових зустрічей, наші любі випускники!
 

 

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com