Тиждень математики, фізики та інформатики

Ти,математика – усіх наук наука,
Ти є основою основ.
Для всіх досягнень ти рушійна сила, 
Бо ти завжди логічна і красива, 
Могутня, мудра і важлива.
 
З метою розвитку пізнавальних здібностей учнів, посилення їх потягу до здобуття ґрунтовних знань з математики, фізики, інформатики, закріплення та набуття нових загальнонавчальних та спеціальних міні-навичок, уміння застосовувати математичні методи для вирішення прикладних завдань з 28 січня по 1 лютого школі проходив тиждень математики, фізики та інформатики. 
Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів: фізико-математична радіопередача,  круглий стіл «Науково-технічні досягнення українців», флешмоб «Виміряй спортивний простір школи», конкурс з інформатики «Найкращий друкар», кібер-турнір, брейн-ринг знавців математики, фізики та інформатики, презентації наукових досягнень людства «Світ фізики».. Заходи тижня були направлені на створення умов для реалізації творчих здібностей учнів, на активізацію та розвиток пізнавального інтересу до точних наук.
Тиждень математики сприяв розвитку математичної культури учнів, зацікавленості їх у вивченні предметів та дав змогу провести цікаве, змістовне і корисне дозвілля.
 
 
 
 

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com