Свято мужності й відваги

Це мужності й геройства свято
І ми вклоняємося тим, 
Хто літ тому назад багато,
І тим, хто нині з автоматом
Наш спокій береже… 
6 грудня країна відзначала День Збройних Сил України. Наша армія має славні традиції і багату історію. Українці ніколи не зазіхали  на чужі землі, не були агресорами. Тому по праву пишаємося нашими захисниками.
В Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради завжди розуміли важливість патріотичного виховання. Тому наша школа тісно співпрацює з волонтерскими організаціями міста. І до свята нашим мужнім воїнам учні разом з батьками і педагогами зібрали і передали святкові набори з ласощами та оберегами.

 

А 7 грудня відбувся конкурс майбутніх захисників «Свято мужності й відваги» для учнів 5 класів. На святі були присутні учасник бойових дій О.В. Кутній та військовослужбовець Черкаського обласного військового комісаріату О.О.Дякун. 
П'ятикласники представили три команди хлопчиків, які змагалися в гостроті розуму, спритності та почутті гумору. Окремі учасники приємно здивували глядачів своїм талантами та здібностями. А група підтримки з дівчаток прикрашала конкурс і гаряче вболівала за свої команди.

 

За підсумками конкурсу найкращими виявилися хлопці 5А класу. Їхні блискучі відповіді та спортивні досягнення приємно вразили поважне журі. Друге місце посіла команда 5Б класу, яка поступилася переможцям лише кількома балами. Третє місце отримав 5В клас. Віримо, що прийде їхній час і ці хлоп'ята ще себе покажуть. 
Сьогоднішній конкурс довів, що ми можемо пишатися нашими п'ятикласниками, бо вони мають справжній бійцівський характер. Бажаємо їм нових перемог.

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com