Зустріч з Михалом Калініченком та День Землі

Зустріч з М.Калініченком та День Землі День 24 квітня в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради видався дуже насиченим. Зранку школярі формували подарункові набори для бійців у зоні ООС та учнів шкіл-інтернатів на лінії розмежування. Трохи пізніше вони зустрілися з Генеральним директором телерадіокомпанії «Ільдана» Михайлом Калініченком. Розмова вийшла дуже цікавою пізнавальною.

Разом з педагогами учні восьмих - дев’ятих класів почули маловідомі подробиці з біографії Григорія Сковороди, отримали настанови на майбутнє, дізналися про складові людського щастя за Сковородою. А ще випускники задумалися над тим, що доля людини починається з думки. Але все в житті починається з Матері та вдячності до ніжних материнськиж рук. Пан Михайло подарував учням нашої школи не лише свої вірші та філософські роздуми. Шкільна бібліотека отримала від автора презент – кілька його книжок.

 

У другій половині дня до Дня Землі учні 5Б і 5В класу представили екологічну казку «Нехай земля квітує всюди, планету збережімо, люди!» Під час вистави глядачі не лише почули і побачили страждання красуні природи від шкоди, яку завдають їй люди. Але й почули жахливу статистику про те, як продукти існування людства занапащають природу. Захищати нашу планету, берегти її природу - ось чому навчають юних громадян України в Черкаський загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступеня Черкаської обласної ради!

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com