BrainsOn на фестивалі «РОБОФЕСТ ЧДТУ - 2019»

10 квітня на базі Черкаського державного технологічного університету відбувся фестиваль робототехніки «РОБОФЕСТ ЧДТУ - 2019», що зібрав юних робототехніків Черкащини. Понад 70 представників 22 закладів загальної середньої освіти області, у тому числі 6 закладів освіти з міста Черкас узяли участь в цьому масштабному заході.
За програмою фестивалю відбулися конкурс творчих ідей «Робототехінка очима школярів із використанням деталей конструкторів LEGO та ARDUINO», виставка-конкурс творчих робіт та технічних проектів на основі LEGO, ARDUINO та інших комплектуючих, перегони мобільних роботів на основі LEGO та ARDUINO, квест «Цілі сталого розвитку».


Команда юних робототехніків Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради BrainsOn презентувала радіокерований космічний дрон, що може рухатися у відкритому космосі та керуватися безпосередньо космонавтом із середини станції. 
Продовжуючи свій переможний марафон, відразу після перемоги на Всеукраїнському фестивалі "ROBOfirst - більше, ніж роботи", який відбувся 6-7 квітня у місті Київ, команда BrainsOn і вдома не пасе задніх. Після сьогоднішнього виступу в їхній скарбничці ще два дипломи: у номінації "Найкраща ідея" за прект "Радіокерований дрон" нагороджено Лихолай Надію, Головченко Владислава, Півторак Діану та Поволоцьку Юлію, а в номінації "Найекологічніший проект" за проект "Чиста вода" нагороджено Цинду Дар'ю, Срібну Анну, Євича Руслана та Іщенко Руслану.
Пишаємося нашими героями, сподіваємося, що вони гідно представлять нашу країну на міжнародних змаганнях.

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com