Великий благодійний концерт

Плекай добро, воно повернеться до тебе,
Чини добро і будеш ти в раю...
Роби добро. Господь сказав: так треба!
Я здалека добро розпізнаю...

Неохоче, примхливо, але весна вступає у свої права. Скоро Великдень, а це значить, прийшов час Великого благодійного концерту і ярмарку. Черкаська загальноосвітня санаторна школи-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради має давні та щирі традиції благодійності. Багато років наша школа проводить ярмарки і концерти, під час яких учасники збирають кошти для онкохворих дітей, на потреби воїнів ЗСУ, учням шкіл-інтернатів на лінії розмежування.


От і 18 квітня у Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради відбувся благодійний концерт "За мирне небо України і щастя кожної родини". Він закриває навчальний рік і підводить підсумок благодійній і волонтерській діяльності шкільної спільноти.

 

 


Серед гостей - давні друзі школи. Волонтери, воїни-учасники бойових дій, представники українського козацтва. Серед них: Присяжнюк Юрій Петрович - крайовий хорунжий, радник Гетьмана українського козацтва, професор, Пантюхін Сергій Володимирович - ветеран добровольчого батальйону "Донбас", Чепурний Валерій Андрійович - воїн окремої десантної бригади, Козлов Владислав - офіцер збройних сил України, волонтер, Пономаренко Сергій Михайлович - учасник бойових дій.
Особливість сьогоднішнього концерту в тому, що разом з учнями на сцені виступають випускники і педагоги. Особливо тепло зустрічали глядачі наших улюбленців - Олесю Матвієнко і Дмитра Зозулю.
До уваги глядачів пісні і танці, літературно-музичні композиції та патріотичне відео. І, звичайно, не можна обійтися без пам'ятного фото з героями та юними артистами.
На цьому благодійні акції не закінчуються. Чекаємо всіх охочих до смаколиків на завтрашньому передпасхальному ярмарку.

 

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com