Посвята в Першокласники

Ось і промайнула половина вересня. Настав час нашим найменшим учням перейти на новий рівень. Цікавий, творчий, незабутній.
Тож 13 вересня відбулася важлива подія в житті нових учнів Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради. Сьогодні їх урочисто посвячували в Першокласники.
Свято відбулося в актовій залі школи. Схвильовані батьки і зацікавлені діти стали учасниками і глядачами концерту. Учні хвалилися своїми досягненнями за два тижні навчання, а батьки знімали своїх синочків і донечок для сімейного відео.


До першачків завітала Фея Знань, щоб пересвідчитися в їхньому бажанні бути справжніми учнями. Після цього учні дали Урочисту Згоду учитися і розвиватися на радість батькам, учителям і країні.
Відтепер на першачків чекає веселе шкільне життя, сповнене вражень й відкриттів. Можливо, серед них майбутні президенти, видатні науковці, гордість України.
Бажаємо першокласникам розкрити всі свої таланти і втілити найзаповітніші мрії. Хай поруч із вами завжди йде радість від навчання!

 

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com