Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня Україна відзначає Всеукраїнський день бібліотек. Люди цієї шляхетної професії присвятили себе зберіганню й розповсюдженню найбільшого з досягнень людства, скарбниці знань - книги. Тому сьогодні в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради вшановували шкільну книжкову фею, завідувачку бібліотекою, Апасову Валентину Анатоліївну.

Учні 4-Г класу підготували Бібліо-фольк-паті. В гості до бібліотекаря завітали Фараон, Іван Федоров, Монах і зізналися в любові до книжок та їхніх хранителів. Оскільки в бібліотекарів робота нервова і малорухлива, для них було запропоновано спеціальний комплекс вправ. На випадок, якщо доведеться мати справу з агресивними читачами, учні запропонували невеликий жартівливо-психологічний треніг. І, нарешті, прибув іноземний гість з чудернацькими побажаннями іноземною мовою.

 І, звичайно, квіти - найкращий подарунок жінці, незалежно від її професії. Тож бажаємо Валентині Анатоліївні здоров'я, вдячних читачів і нових книжок!

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com