Пізнавально-розважальний марафон

"Многая літа-літа! Многая літа!"
Співають українці,  коли святкують дні народження.
А коли день народження у школи? Тоді свято перетворюється на суцільний водограй емоцій, розваг, смакоти і цікавинок.
Тож сьогодні Черкаську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради вдячні вихованці вітають з її 58-річчям. З такого поважного приводу навчання цього дня відбувалося у незвичній формі. З самого ранку шкільний радіовузол транслює запальні українські пісні. О 8.30 розпочинається святкова лінійка. Вона коротка, але емоційна. Лунають теплі слова до рідної школи і звучить гімн на її честь.

Одразу після закінчення лінійки учні вишикувалися для акції "Обніми школу".

 

Настала зворушлива мить, коли всі учні, від молодших школярів до підлітків, розтягнувшись ланцюжком, обійняли стареньку школу, яка щодня дарує їм знання, тепло і увагу.
А далі свято перейшло до шкільних кабінетів. Почався
Інтелектуально-розважальний марафон "Шлях на Говерлу знань". Маршрутні листи учнів містили 19 локацій. Розваги і корисні навички, цікавинки і творчість - ось що чекало школярів протягом 3 годин.
Особливо хочемо подякувати нашим колегам з Черкаського державного вищого професійно-технічного ліцею за  локації, на яких учні могли розписати коржики кольоровою мастикою, спробувати себе в карвінгу (вирізанні з овочів), навчитися складанню з серветок різних фігур. Також ми раді допомозіив проведенні нашого марафону викладачам Черкаського державного бізнес- коледжу, які представили економічну платформу з інтелектуальним іграми.
Давніми друзями нашої школи є Черкаське крайове козацтво. Сьогодні козаки провели майстер-клас з розбирання та складання  автомата. Як виявилося, інтерес до зброї виник не лише у хлопчиків. Дівчата довели, що серед них багато справжніх козачки.

 

Після тривалого навчання і розваг прийшов час поласувати смаколиками на традиційному благодійному ярмарку.
Свято добігає кінця. Затихають дитячі голоси. Але старенька школа завжди чекатиме на вас.

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com