Наша гордість!

Закінчується перше півріччя 2019-2020 навчального року. У Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради раді повідомити, що наші учні впевнено заявляють про себе на різних рівнях.
Безумовним чемпіоном цього року стала учениця 9-В класу Цинда Дар'я. Незмінна учасниця шкільної команди з робототехніки "BrainsOn". Щорічний призер мовних та літературних олімпіад і конкурсів цього року знову підтвердила свій зірковий статус. На цей раз Даша додала до своєї скарбнички досягнень І місце у ІІ (міському) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської творчості імені Тараса Шевченка. А також виборола ІІІ місце у міській олімпіаді з історії. З гордістю і сумом усвідомлюємо, що Дар'я вже випускниця і залишає в цьому році нашу школу :(
Але життя продовжується, і на зміну найталановитішим випускникам приходять нові зірочки.  Так, знання учениці 7-Б класу, Шумової Марії гідно оцінили аж два журі: Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, яке присудило Марії І місце, і Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської творчості імені Тараса Шевченка, яке відзначило ученицю ІІ місцем.
Порадували нас і менші школярі. Учениця 5-Б класу, Ємець В. і учень 6-Б класу Харченко Михайло посіли ІІІ місце на конкурсі знавців української мови ім.П.Яцика. 
Пишаємося нашими чемпіонами і бажаємо подальших успіхів у навчанні!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com