Семінар заступників диреткорів

У Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ст. Черкаської обласної ради завжди раді гостям.
І сьогодні, 4 грудня, ми зустрічали міський семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи "Здоров'язберігаючі технології як запорука успішного навчання". Директор школи, Людмила Володимирівна Шарапа,  познайомила гостей зі школою, її історією та планами на майбутнє. Місце здоров'язберігаючих технологій в системі роботи школи висвітлила завуч, Ольга Василівна Фарисей.
Серію уроків з елементами здоров'язберігаючих технологій провели вчителі Блоха А.В., Нємєц Н.В., Рога Т.П., Слюнько С.С.,  Таранченко А.В.,  Широкопояс Н.В.
Наша школа славна своєю волонтерською діяльністю.   Керівник шкільного музею " Шкільна родина за мир в Україні", Т.Є. Лесечко, познайомила учасників семінару з участю школи у волонтерському русі країни.
Два роки прославляє нашу школу на міжнародному рівні команда робототехніків "BrainsOn" під керівництвом Бондаренко Л.М. та Гриба М.М. Зустріч з членами команди стала для декого справжнім відкриттям.
Після напруженої праці доречною виявилася хвилинка релаксації, яку провела психолог, Левчук С.М. А майстер клас Мигаль Н.П. з виготовлення  бонбоньєрок надав можливість отримати сувенір про семінар, зробивши його власними руками.
Яскравим завершенням заходу став невеличкий концерт. Наші музичні керівники, Матвієнко В.В. та Матвієнко Ю.А., створили потужну команду артистів, які наповнюють шкільне життя музикою та співами.
Адміністрація школи дякує всім, хто доклав зусиль до проведення заходу.

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com