Святий Миколай

Ой, щедрик, щедрик, 
Вже приходить Новий рік.
Святий Миколай, 
Всіх дітей оберігай…
У переддень Дня Святого Миколая Черкаська загальноосвітня санаторна школи-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради причепурилася, убралася в свої найкращі наряди, вона готова до святкування. Уже стоять красуні ялинки у класах і коридорах, а діти й дорослі із захватом фотографуються у новій фотозоні.
Зранку, 19 грудня, вже традиційно після благодійного ярмарку юні благодійники навідують маленьких пацієнтів дитячого відділення обласної онколікарні. Цього року учні нашої школи привезли їм фрукти та м'які іграшки. 
Свято "Дива на Миколая" порадувало всіх, присутніх в залі. Казкові зимові декорації, створені золотими руками наших майстринь, керівників гуртків, налаштували на чарівну атмосферу в залі. А на сцені відважний Сніговичок протистоїть Сніговій Королеві, яка з усіх сил перешкоджає йому доставити дитячі листи Святому Миколаю. Та всі її злодіяння розбиваються об чисті дитячі душі і справжню дружбу. Дійство вийшло яскравим завдяки творчій праці наших музичних керівників, Матвієнку Ю.А. та Матвієнко В.В. А особливої атмосфери виставі надали танцювальні композиції, створені нашим хореографом Боровик В.І. і юним танцівникам з шкільного творчого колективу "Промені сонця"
Після вистави на учасників і глядачів пролився дощ із нагород і подарунків. Солодкими призами і подяками від адміністрації були  нагороджені учасники вистави і переможці шкільних олімпіад. А на переможців міських змагань чекали грошові винагороди. Наприкінці кожен клас отримав чарівний мішечок з подарунками. 
На святі були присутні гості - наші шефи на чолі з Головою  Черкаського апеляційного суду, Сіренком Ю.В. Вони із задоволенням приміряли на себе роль Святого Миколая, подаривши школі новенький БФП. 
Святковий марафон у розпалі. Попереду Різдво, Новий рік і чудовий період зимових канікул. Тож нехай в цю казкову пору  здійснюються найзаповітніші мрії і сподівання. А Святий Миколай подарує українцям мир і впевненість у майбутньому.

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com