"В зимову пору - часточку дитячого тепла"

Грудень в школі завжди насичений подіями. Зимові свята - це час отримувати подарунки і дарувати їх. Тому в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ст. Черкаської обласної ради вже традиційними стали благодійні ярмарки. 
Серед них найбільшим є зимовий, який припадає на свято Андрія Первозванного. Багато років наша школа збирає кошти для допомоги онкохворим дітям, дітям на лінії розмежування та для вітання бійців в зоні ООС. Цього року наша дружна шкільна родина зібрала 39 900 грн.
Сьогодні, 16 грудня, перша партія благодійної допомоги під гаслом "В зимову пору - часточку дитячого тепла" була відправлена на Схід. Школярі зібрали іграшки та канцтовари для дітей-сиріт з Покровського інтернату, написали вітальні листи для воїнів ЗСУ. На кошти, зібрані на ярмарку, були закуплені солодощі, а наші любі кухарі-чарівниці напекли пиріжків для бійців ЗСУ, щоб козаки Черкаського крайового козацтва доставили їм ці смаколики до свята Святого Миколая. Нашим друзям-козакам доведеться проїхати більше 900 км, щоб потрапити до Северодонецька, Золотого, Попасної, Бахмуту, Покровська. І скрізь вони залишатимуть частинки тепла наших сердець. 
Хай знають наші захисники, що ми пам'ятаємо про них і цінуємо їх подвиг!
 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com