Тиждень англійської мови “THE MOST BEAUTIFUL WORD IN ENGLISH IS YOU”

З 10 лютого по 14 лютого 2020 у школі проходив тиждень англійської мови “The Most Beautiful Word in English is YOU”. Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів: радіолінійка та флешмоб  під пісню “The Monkey Dance” з нагоди відкриття тижня англійської мови, конкурс на кращу проектну роботу “ The Map of Great Britain ”, квест-гра “English Express” (для учнів 4-5 класів), вікторина “English Marathon Races” дали змогу не лише перевірити  знання учнів, а й поповнити їх новими цікавими фактами. Постільки  учні 1-2 класів лише розпочали вивчення іноземної мови, то для них -  конкурс розмальовок  “English is Fun”.

 Весело, радісно було у «Колі друзів».Тут дітлахи співали пісні англійською мовою,  виконуючи танцювальні рухи. Учні 8-9 класів відточували свою майстерність в ораторському мистецтві, декламуючи вірші на англійській мові. Учні 1-6 класів співали та малювали, виготовляли  валентинки та плакати.

Велике бажання учнів брати участь у конкурсах та бесідах довели, що учні люблять англійську мову, хочуть знати її досконало. 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com