Похід без походу

Початок осені, зазвичай, по-літньому теплий. Це дуже гарний час для ігор на свіжому повітрі. Тим більше, коли навколо школи розкинувся просторий парк. Саме тому, 17 вересня учні 4 та 9 класів КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" вирушили в «Похід без походу».
Школярі взяли участь в естафеті, яку підготували вчителі фізкультури. Маленькі туристи спробували себе в командній роботі: збирали хмиз, передавали один одному наплічник, носили воду ложками і робили ще багато чого корисного
А як цікаво було спостерігати за болільниками! Вони доклали не менше зусиль для перемоги своїх команд, аніж учасники. Кричали, підстрибували і надихали свої команди.
Цього року маємо переможців - це 4-В клас. Він обійшов з великим відривом 4-А і 4-Б класи, які фінішували з однаковою кількістю балів.
Після емоційного виступу молодших школярів прийшов час для серйозних навичок южного туриста. Дев'ятикласники проходили ускладнену естафету. Тут були і евакуація "поранених", і бинтування "постраждалих", і розпалювання вогнища і ще багато чого корисного. Чемпіоном цього року став 9-А клас, а друге і третє місце вибороли 9-Б та 9-В відповідно.
Та все ж традиційною і від того ще більш очікуваною родзинкою сьогоднішнього "походу" стала смачнюща пшоняна каша, зварена мамами на живому вогні. Ароматна, з димком, вона миттєво зникла з тарілок "туристів", потомлених після змагань.
Ось так, у поєднанні розумової праці, активного відпочинку і щирого спілкування відбувається виховання майбутніх громадян України.
 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com