Тонкощі Е-журналу

27 жовтня вчителі КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" опановували тонкощі Е-журналу . Під керівництвом нашої комп'ютерної феї, Л.М.Бондаренко, ми зрозуміли, що освітній сайт "NZ.UA" вміє не лише виставляти й рахувати оцінки та повідомляти про це батьків. Сайт уміє задавати дистанційні завдання, створює акаунти учасників, надає змогу вести листування і знаходити друзів, тобто може слугувати самостійною освітньою платформою. 
Тож, маємо добру новину. У разі введення дистанційного навчання (хай це залишиться лише у планах!), учням і їхнім батькам більше не доведеться метатися між Вайбером і Телеграм у пошуках завдань. Тепер уроки проходитимуть за розкладом і всі матеріали для них будуть зібрані в одному місці. Але є і невтішна новина для любителів відтягнути строк виконання завдань. Е-журнал - це програма. Вона розуміє лише чітко задані терміни. Якщо завдання потрібно виконати до певного часу, то пізніше це вже буде неможливо. Що ж, будемо привчатися до дисципліни. 
Маємо надію, що рівень захворюваності на Covid-19 спаде і ми зможемо, врешті, почати живе навчання. Але, як кажуть, надійся на краще, а готуйся до найгіршого. Ми готові до нових випробувань, які перед нами ставить життя. 
Все у нас буде добре! 
 
 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com